Floor Lissone

Inschrijving Instroomtrainingen geopend

Vanaf woensdag 1 juli is het mogelijk om kinderen in te schrijven voor de zogenoemde voorspeeldagen van de instroomtrainingen. Dit cluboverstijgende instroomprogramma van tenminste 30 trainingen per jaar is bedoeld voor gedreven tennissers in de leeftijdsfase 7 t/m 10 jaar die potentie hebben voor de internationale top.  

De voorspeeldagen worden in augustus en september door het gehele land georganiseerd door de KNLTB en haar instroompartners. Een voorspeeldag staat in het teken van veel tennissen en bewegen samen met andere enthousiaste kinderen. Het doel van de voorspeeldagen is om te kijken welke talentvolle en gedreven kinderen in aanmerking komen voor een cluboverstijgende instroomtraining bij één van de KNLTB instroompartners. Met deze trainingen blijven de kinderen gewoon lid van hun eigen vereniging, maar krijgen ze een extra mogelijkheid (bovenop de huidige clubtrainingen) om ook één keer per week te trainen met kinderen van een gelijkwaardig niveau. Deze extra training komt ten goede aan het spelplezier van de kinderen. 

Wil je als ouder of verzorger je kind inschrijven voor een voorspeeldag? Klik hier voor meer informatie over het instroomprogramma en de voorspeeldagen.