BEELD31 Nkbeachtennisenkel 20191069 026

Datum

Locatie & plaats

Sportcampus
Den Haag

NK Beachtennis

In verband met het coronavirus is het NK beachtennis 2020 verplaatst naar 24 en 25 oktober. Dit jaar zal het toernooi voor het eerst in de geschiedenis indoor worden gespeeld. De beste beachtennissers van Nederland strijden in de Sportcampus in Den Haag om de nationale titels.

Programma

  • Zaterdag 24 oktober: voorronde HD/DD
  • Zondag 25 oktober: hoofdtoernooi HD/DD

NK Damesdubbel / Herendubbel

Datum: zaterdag 24-10 Voorronde. Zondag 25-10 hoofdschema

Het is voor iedereen mogelijk zich in te schrijven voor het NK dames- en herendubbel. Van alle inschrijvingen worden de 6 hoogstgeplaatste teams rechtstreeks toegelaten tot het hoofdschema van 8 teams. Zij spelen op zondag 25 oktober hun wedstrijden. De overige teams spelen voorrondes op zaterdag 24 oktober. Op 5 oktber zal de inschrijvingen sluiten. Van alle ingeschreven teams worden degene met de hoogste ranking toegelaten. Mogelijkerwijs zullen teams vanwege de beperkte indoor capaciteit niet mee kunnen doen.

Directe plaatsing voor het hoofdschema gebeurt op basis van de gezamenlijke ranking van de teams. De KNLTB beachtennis ranglijst van 2 november is hiervoor leidend. Door de organisatie worden er 2 wildcards toegewezen. Op 2 november worden alle ingeschreven teams via een e-mail geïnformeerd over hun deelname aan het toernooi.

Prijs

Vanwege de bijzondere periode is de prijs voor de winnaars anders dan voorgaande edities. De uitzondering van Nederlands Kampioenen naar het EK beachtennis is dit jaar niet het uitgangspunt. Daar kan met het winnen van dit toernooi geen aanspraak op gemaakt worden.

Inschrijven

Doe je ook mee aan het leukste evenement van het jaar? Schrijf je nu in!

Het KNLTB NK Beachtennis wordt gerealiseerd in samenwerking met Den Haag Topsport.