Internationale Senioren Toernooien 2019

Datum

Locatie & plaats

Tulip Tennis Center
Hilversum

Nationale Kampioenschappen Senioren 35+ outdoor

Van maandag 17 tot en met zondag 23 augustus 2020 wordt er door de topsenioren van 35 jaar en ouder in hun eigen leeftijdscategorie gestreden om de nationale titels tijdens de Nationale Kampioenschappen Senioren 35+ outdoor (NKS 35+ outdoor). Deze kampioenschappen worden gespeeld op de gravelbanen van Tulip Tennis Center in Hilversum.

Leeftijdscategorieën

Er wordt gespeeld in de leeftijdscategorieën 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+, 75+, 80+, 85+ en 90+.

Protocol voor spelers

Samen hebben we de verantwoordelijkheid om dit mooie kampioenschap te organiseren binnen de geldende richtlijnen van NOC*NSF/RIVM/ KNLTB. We moeten het met elkaar doen, waarbij gezond verstand het beste vaccin is! Lees hier het protocol voor de spelers. Een aantal belangrijke richtlijnen op een rijtje:

  • Volg de aanwijzingen van de aanwezige staf en toernooileiding van het tennispark op.
  • De toernooileiding waarborgt het aantal mensen op het park door een verplichte registratie van alle bezoekers. Bij de toernooileiding ligt hiervoor een lijst klaar, waar de gegevens ingevuld moeten worden.
  • Per speler mag maximaal één persoon publiek mee komen (bijvoorbeeld een partner of een zoon / dochter).
  • Inspelen voor de wedstrijden is dit jaar voor de spelers op het park niet mogelijk. De inspeeltijd bij aanvang van de wedstrijd is tien minuten.

Inschrijven

Wil jij je op nationaal niveau meten met de allerbeste in jouw leeftijdscategorie? Doe dan mee! Inschrijven kan vanaf nu via deze link t/m woensdag 5 augustus 2020 (24.00 uur). Lees eerst de bijzondere toernooibepalingen.

Uitslagen

  • Bekijk hier de uitslagen van NKS 35+ outdoor 2019
  • Bekijk hier de uitslagen van de NKS 35+ outdoor 2018

Foto's

  • Bekijk hier de foto's van Henk Koster (vrijdag 23 augustus 2019)

Winnaars

Bekijk hier de winnaars van eerdere edities van de NKS 35+ outdoor.