Junioren Competitie

Junioren Tour toernooien

Voor talentvolle jeugdspelers is er naast de open junioren toernooien nog een reeks toernooien waar zij aan kunnen deelnemen; de Junioren Tour toernooien. Deze weekendtoernooien maken onderdeel uit van de KNLTB Junioren Tour en zijn speciaal voor jeugdspelers die op een hoger niveau uitgedaagd willen worden en punten willen verdienen voor de KNLTB Juniorenranglijst.

Goud, Zilver en Brons

De Junioren Tour is onderverdeeld in de Junioren Tour toernooien Goud, Zilver en Brons. Aan welk toernooi je kan deelnemen hangt af van je positie op de KNLTB Juniorenranglijst en welke jeugdspelers zich verder hebben ingeschreven.

Zomer- en wintertoernooien

Gedurende het hele jaar worden er Junioren Tour toernooien georganiseerd. Net zoals bij de open junioren toernooien is het aanbod groot, waardoor er altijd wel een toernooi bij jou in de buurt is.

Meer weten?

Wil jij meer weten over de Junioren Tour toernooien? Bekijk dan de pagina KNLTB Junioren Tour voor de kalender, hoe je je kan inschrijven en overige informatie over de Junioren Tour toernooien.

Gevolgen Coronavirus voor KNLTB Junioren Tour

Voor de Junioren Tour toernooien geldt dat deze geannuleerd zijn tot 20 juli (week 29). Gezien de kleine schema’s en minder deelnemers bij de Junioren Tour is de verwachting dat we hiermee wellicht eerder kunnen starten dan de overige toernooien. Uiterlijk 15 juni nemen we een beslissing en communiceren we over de Junioren Tour toernooien die na 20 juli georganiseerd worden.