Rolstoel Wielen1

Training en financiële ondersteuning

Als rolstoeltennisser kun je meedoen met de gewone training op de vereniging, aparte rolstoeltraining krijgen en/of op een andere locatie trainen. Soms zoeken rolstoeltennissers elkaar op en is een groep rolstoeltennissers lid van één vereniging. Uit praktische overwegingen worden vaak trainingsgroepen geformeerd bij één of enkele verenigingen in de regio. De trainingen worden gegeven door ervaren, gecertificeerde rolstoeltennistrainers en in sommige gevallen ook financieel ondersteund door de KNLTB.

Kun je voor trainingen niet terecht op jouw vereniging, dan helpen wij je graag om een geschikte trainingsgroep te vinden. Neem daarvoor contact met ons op via rolstoeltennis@knltb.nl.

Aanvraag financiële ondersteuning

De KNLTB kent enkele vormen van financiële ondersteuning voor rolstoeltennis, met als doel het stimuleren van rolstoeltennis in Nederland. Omdat het volgen van training voor rolstoeltennissers essentieel is om bepaalde technieken aan te leren ondersteunt de KNLTB rolstoeltennissers met een subsidie voor het volgen van trainingen. Het ondersteuningsbedrag bedraagt voor een (beginnende) speler tot en met 21 jaar max. € 200,- per speler per jaar.

Het aanvragen van de subsidie kan via dit online formulier. Download voordat je begint de richtlijnen voor het aanvragen van een subsidie. Lees deze aandachtig door, verzamel alle gegevens en vul daarna het formulier in. Wanneer er gegevens ontbreken kunnen wij de aanvraag niet in behandeling nemen.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over het aanvragen van een subsidie? Neem contact met ons op via rolstoeltennis@knltb.nl of 088 -130 26 00.