KNLTB Expert 5 steps

KNLTB Experts aan het woord

In deze 5 Steps to the Top-videoserie vertellen experts van de KNLTB hoe jij jouw prestaties op verschillende onderdelen kan verbeteren. 

Slaapspecialist Pons Jan Vermeer

Hoeveel weet jij over hoeveel jouw slaapritme invloed heeft op je prestaties op de baan? Slaapspecialist Pons Jan Vermeer vertelt je welke impact het heeft als je een uurtje eerder naar bed gaat, en als je dat ene extra uurtje (heerlijk) blijft liggen.

Hoe heeft jouw slaapritme invloed op het herstel van je lichaam? En hoe kom je in die belangrijke diepe slaap en mag je nou wel of geen koffie voor het slapen gaan? Pons Jan Vermeer, KNLTB Slaapspecialist, geeft je tips in deze video!

Voedingsdeskundige Miriam van Reijen

Voedingsexpert Miriam van Reijen van de KNLTB vertelt over de effecten van winegums tijdens het spelen van wedstrijden. Natuurlijk weten wij dat suiker een impact heeft op je prestaties, maar hoe werkt het nou precies?

Wil jij topfit op de baan verschijnen en ook tijdens de Najaarscompetitie? Voeding is key! Voedingsexpert van de KNLTB Miriam van Reijen legt je in deze video uit hoe voeding invloed heeft op jouw prestaties en wat je kan doen om dit te optimaliseren. 

Fysiotherapeut Jesper Put

Weet jij wat de impact is van een goede warming-up? Fysiotherapeut van de KNLTB Jesper Put geeft je 3 tips voor de ideale warming-up. Zo kan jij vanaf het eerste punt optimaal presteren!

KNLTB Coach Jeugd Martijn Voorbraak 

Martijn Voorbraak vertelt vanuit zijn functie als KNLTB Coach Jeugd wat het effect is van het doortrainen tijdens de winter.

Is het tijd om jouw forehand aan te pakken, of om de tweede service écht goed door te slaan? Stel deze winter doelstellingen op met jouw train(st)er om goed aan de start te verschijnen met de Voorjaarscompetitie. Martijn Voorbraak vertelt jou in deze video wat je kunt doen om jouw tennisspel de komende maanden te verbeteren.

Hoe vaak ga jij vrij tennissen, of ook wel 'klooien', met een vriend of vriendin? Maak voor deze winter alvast een paar afspraken om meer vrij te gaan spelen. Martijn legt je in deze video uit waarom 'klooien' zo goed is.